Awwwards

Bobby Rock


Overview

Double the trouble! Bobby Rock is het alter ego van niet één maar twéé muzikale helden. Bobby de Graaf en Melvin Kuiters, twee mannen met een passie voor muziek, zijn beide het gezicht achter Bobby Rock. Beiden een beetje rebels: Moving against the stream, but also standing on their turf!

De karakteristieke sound die je van deze mannen kan verwachten is niet binnen één genre te plaatsen. Met hun versies van de muziek van nu weten zij je altijd te verrassen. Dit jaar is afgetrapt met een nieuwe sound, Future Electro. Singles als 'Get Up On This' (Flamingo Recordings) hebben het talent van de mannen maar weer eens bewezen, aangezien de hits meteen werden opgemerkt door DJ's als David Guetta en Martin Garrix. 

Sinds hun EP 'Blitz & Arise’ (Big&Dirty) in 2013 is Bobby Rock op weg hun merk in EDM te verspreiden. De remix vanForever Young - Sam O Neall (2015) was het begin van hun nieuwe, eigenzinnige sound. Niet alleen als duo achter de schermen, maar ook on stage laat Bobby Rock zien wat ze waard zijn: Bobby Rock rocks the decks!