Awwwards

Taste of Summer

16 juni de Taste of Summer Talent Meet, dit unieke evenement is dé kans om in contact te komen met (technische) talenten.

Taste of Summer

Hallo bedrijven.

Wij willen als organisatie graag laten zien aan talent binnen en buiten de regio wat de regio Twente allemaal te bieden heeft na de studie. Daarom organiseren we op 16 juni de Taste of Summer Talent Meet, dit unieke evenement is dé kans om in contact te komen met (technische) talenten.

Tijdens deze dag laten we talenten in twee rondes langsgaan bij toonaangevende bedrijven in de regio. Hierbij kan een bedrijf zelf invulling geven aan de activiteit die zij graag met de student willen doen (dit kan variëren van koffie drinken tot het uitvoeren van een case).

Door onze positie midden in de studentenmaatschappij kunnen wij talenten bereiken die voor andere recruiters onbereikbaar zijn, dit zorgt ervoor dat wij de perfecte match tussen bedrijven en talenten kunnen vinden. 

Naast het kennis maken met de talentvolle studenten op vrijdag 16 juni is er op zaterdag tijdens het Taste of Summer festival een VIP-area ingericht voor de deelnemende bedrijven en talenten. Hier kan onder het genot van een hapje en een drankje nog even verder gepraat worden of een hele andere weg ingeslagen worden.

Op het festival is ook nog genoeg ruimte om in contact te komen met de aanwezige studenten. Zo kun je een eigen zuurstof- of mojitobar hosten om zo op een informele manier in gesprek te komen met de vele studenten die op het festivalterrein rondlopen.

Interesse in de talent meet of een plekje op het festivalterrein? Mail naar talentmeet@tasteofsummer.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk contact op nemen om een persoonlijke afspraak te maken om meer concrete uitleg over het evenement te geven.

See > Connect> Enjoy

Partners