Awwwards

Taste of Summer

Wij hebben natuurlijk grootse plannen met Taste of Summer en we leggen je graag uit hoe en waarom.

Uniek 

Het Taste of Summer festival is een unieke kans om op een leuke en originele manier te netwerken met toonaangevende bedrijven uit de regio. It’s the only place in the world where you can gain knowledge, get inspired and party with your future boss! Geen zin in een netwerkborrel, een stoffige beurs of afgezaagde verkooppraatjes? Wij ook niet. Bij Taste of Summer kan jij op een informele manier organisaties leren kennen. Drink samen met mogelijke werkgevers een cocktail of kom tot rust bij een oxygenbar. Zij hebben zin in een feestje, en jij toch ook? Tot op 17 juni in het Volkspark!

Studentenfestival

Het feestgedeelte laten we natuurlijk niet ondersneeuwen. We zijn ten slotte nog steeds studenten, en die houden wel van een feestje! Daarom zul je op het festival kunnen genieten van een gezellige studentensfeer terwijl je chillt met je biertje in de zon. Een goed feestje hoeft niet duur te zijn! En dus kun je bij Taste of Summer profiteren van muntjes tegen scherpe studentenprijzen. Een festival speciaal vóór en dóór studenten!

Organisatie

Taste of Summer is een organisatie met hart voor (aankomende) studenten in Twente. Enschede heeft als studentenstad veel te bieden. Enschede-studentenstad is ideaal gelegen in Twente als booming high-tech regio en dat is precies wat wij willen laten zien aan heel Nederland. Taste of Summer bestaat uit mensen uit alle windstreken van Nederland, maar we hebben allemaal ondervonden dat we hier als studenten kunnen feesten, sporten, onszelf ontwikkelen, een netwerk opbouwen en, niet te vergeten, onze ambities te verwerkelijken. 

Ambitie 

Het idee voor de events van Taste of Summer is ruim drie jaar geleden ontstaan binnen een groep studenten van A.S.V. Taste.  Vanaf begin af aan is het concept opgepakt door actieve studenten die hier naast hun studie tijd voor wilden maken. Het idee werd direct omarmd door het bedrijfsleven, de gemeente Enschede, het Volkspark, Universiteit Twente, Saxion en heel studerend Enschede. Nu, zo’n drie jaar later, hebben wij onze ambitie kunnen verwezenlijken met het debuut van het Taste of Summer festival en de Taste of Summer Talent Meet. Onze ambitie is zelfs nog verder gegroeid en we hebben grootse plannen voor de toekomst. Dankzij onze partners, zal Taste of Summer jaarlijks terugkeren en alleen maar groter worden. En dat allemaal door actieve studenten uit Enschede! 

Talent Meet 

Het Taste of Summer festival biedt een informele manier om kennis te maken met de bedrijven uit de regio, maar daarnaast willen we ook graag laten zien hoe het er bij de bedrijven zelf aan toe gaat. Hiervoor wordt de Taste of Summer Talent Meet georganiseerd. Op de Talent Meet op vrijdag 16 juni maken de deelnemende bedrijven kennis met een select groepje talenten. Bedrijven zijn op zoek naar enthousiaste en jonge werknemers en gaan daarom graag met jou in gesprek. Meer weten? Klik dan hier

 

Partners